Reabilitare dispensar sat Brătășani

Starea de sănătate a populaţiei reprezintă unul din bunurile cele mai de preţ ale unei comunităţi locale. Acest deziderat este şi unul din principalele obiective de pe agenda edilului şef al comunei Trivalea-Moşteni d-l primar Marius Nicolae Bocancilă.

Concret în acest sens:

1. acum 3 luni au fost finalizate lucrările de consolidare şi refacere ale dispensarului din satul Trivalea-Moşteni. Istoricul lucrărilor îl regăsiţi în postările de pe pagina de facebook a primăriei:

https://www.facebook.com/media/set/…

2. recent au fost finalizate lucrările de reabilitare a dispensarului din satul Brătăşani.

Starea deplorabilă în care se regăsea clădirea a reprezentat o motivaţie în plus pentru demararea cu rapiditate a lucrărilor, dar mai mult decât atât este vorba despre tratarea în condiţii favorabile a problemelor de sănătate ale părinţilor şi copiilor, ale fiecărei persoane din comuna Trivalea Moşteni, dispensarul reprezentând de altfel în mediul rural, primul contact al cetăţeanului cu serviciile medicale.

Lucrările de refacere au reprezentat o adevărată provocare mai ales în ceea ce privește conservarea elementelor arhitecturale inițiale, clădirea fiind un fost conac boieresc care nu a beneficiat în ultimii 100 de ani de nici o intervenție de reabilitare.

GALERIE FOTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *