Inaugurare SPCLEP Trivalea Moșteni

 

23 mai 2016 va reprezenta cu siguranță o zi aparte în istoria comunei Trivalea Moșteni, ziua de astazi marcând deschiderea oficială a activitații Serviciului Public Comunitar Local de Evidența a Persoanelor (SPCLEP) Trivalea Moșteni.

Cu un an în urma, primarul Marius Nicolae Bocancila a inițiat demersurile necesare pentru a concretiza această nevoie a locuitorilor din comuna Trivalea Moșteni dar și a cetățenilor din comunele vecine Tataraștii de Sus, Tataraștii de Jos, aceștia fiind nevoiți să se deplaseze tocmai la Videle pentru a-și elibera actul de identitate, drum de altfel anevoios și costisitor mai ales pentru cei vârstnici.

La inaugurare au participat oficialitati politice județene precum si reprezentanti ai SPCEP și DJEP Teleorman.

Noul serviciu public comunitar local de evidenta a persoanelor vine in sprijinul celor aproximativ 9000 de cetateni din cele 3 comune, activitatea noului serviciu desfașurându-se într-un corp de cladire nou al primariei Trivalea Moșteni amenajat special cu această destinație.

Programul de functionare al serviciului va fi zilnic de luni pana vineri, intre orele 8.30 -16.00 aici vor lucra 2 funcționari, șef serviciu Cristian Rușanu Ionuț, respectiv consilier Liliana Ivanciof, activitatea acestora va consta în eliberarea carților de identitate, operarea modificarilor intervenite în statutul persoanelor – decese, nașteri, casatorii, divorțuri,și actualizarea Registrului Național de Evidență a Persoanelor.

Parintele Bogdan Nedea, beneficiarul primului act de identitate eliberat de SPCLEP Trivalea Moșteni

Tăierea panglicii inaugurale a fost urmată de înregistrarea primei solicitari de eliberare de act de identitate, parintele Bogdan Nedea fiind primul cetațean din comună care va beneficia de primul de act de identitate eliberat de SPCLEP Trivalea Moșteni.

D-l primar Marius Nicolae Bocancilă considera ca inființarea acestui serviciu reprezintă proiectul său de suflet, concretizând efortul derulat in ultimul an acesta reprezentând un nou pas pentru scoaterea din anonimat a Administrației Locale Trivalea Moșteni, aceasta fiind a doua comună din județ care a înființat un SPCLEP.

GALERIE FOTO

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *